Voksbehandling

Mange, mænd som kvinder, oplever uønsket hårvækst – i intimområderne, i næsen, i ørerne eller et helt fjerde sted.

Mange forsøger selv at fjerne hårene ved barbering eller med hårfjerningscreme. Ingen af disse metoder holder dog hårene væk i længere tid ad gangen – ligesom mange ofte oplever at få irriteret hud, indgroede hår og knopper efter selv at have prøvet kræfter med hårfjerning.

Alt dette kan du slippe for, hvis du bestiller tid til en voksbehandling hos Salon Broholt. Vi bruger en voks til sart hud, som mindsker risikoen for indgroede hår og irriteret hud betragteligt. Derudover vil en voksbehandling holde hårene for døren i længere tid – faktisk går der 14 dage fra behandlingen er lavet, til hårene begynder at gro ud igen. Efter 4-6 uger sætter hårene sig fast igen, og roden begynder at gro ud. Derfor er det vigtigt igen at blive vokset inden for 4-6 uger, for at roden ikke skal sætte sig fast til huden.

Med en voksbehandling bliver hårene trukket ud med roden, hvilket ikke alene betyder, at hårene er længere tid om at gro ud.

Det betyder også, at hårene, der gror ud, vil være finere og blødere end før – og derfor nemmere at fjerne. Hvis du får lavet flere voksbehandlinger det samme sted, vil du opleve, at dine hår vil gro langsommere ud, samtidig med at færre hår vil gro ud.

Inden en voksbehandling er det en god ide at peele huden: så løsner man de døde hudceller og indgroet hår, og huden bliver blød og nemmere at vokse.

Huden bør peeles 2-3 gange i ugen mellem hver voksbehandling for at opnå det bedste resultat.

Vi tilbyder mange forskellige voksbehandlinger på forskellige områder af kroppen – alle har de det til fælles, at de er effektive, omfattende og skånsomme. Derudover tilbyder vi alle vores voksbehandlinger til yderst fantastiske priser – det behøver altså ikke at være dyrt at få fjernet uønskede hår fra kroppen eller ansigtet.

Før

Efter