Salonen / Personale

Hos Salon Broholt er du altid garanteret en god service, et veluddannet og up-to-date personale med en 4-årig frisør uddannelse bag sig, samt klip og farve til rimelige priser. Salonen er beliggende i Sjølund tæt ved Kolding og har eksisteret siden den 13. september 2010.
I salonen vil du altid finde en stille og hyggelig atmosfære, hvor der er plads til alle og hvor du kan få lov at være dig selv og koble af fra den til tider hektiske hverdag.
Vigtigst er selvfølgeligt rådgivning, resultat og kvalitet af klip og behandling. Dette sikrer vi os med god afsat tid samt med et veluddannet, erfarent, engageret og serviceminded team.
Samtidigt har vi skabt en frisørsalon, som ikke blot handler om hår. Et besøg hos os i vores frisørsalon midt i Sjølund , handler om hele oplevelsen – velkomst, kaffe, snacks, musik, indretning, stemning, samt en hyggelig hjemlig atmosfære.
Vi stræber efter det bedste.

Malene, indehaver.

Malene er udlært frisør i Romeo og Julie i Kolding og har arbejdet i Salon Broholt siden 2010 og overtog salonen i 2015. Malene er opvokset i Kolding og bor nu i Sdr. Bjert med sin familie bestående af sin mand, tvillinge drenge og lillesøster.

“Jeg er en ærlig person, som elsker at vejlede og inspirere mine kunder, til at træffe det rigtige valg. Samtidig er jeg en meget glad og smilende udadvendt person. Jeg nyder at kunne hygge om, og have det sjovt med mine kunder. Jeg går meget op i at lytte til mine kunder og bidrage med min viden og kompetence, der gør et besøg hos os, til noget helt specielt. Jeg har en bred erfaring indenfor faget og følger med i tidens hår trends. Derfor deltager jeg på kurser, for at dygtiggøre mig og være opdateret på den nyeste mode. Jeg elsker det naturlige look, jeg går meget op i at lave naturlige farver / klipninger som passer til kunden. Jeg nyder at møde på arbejde hver dag og møde alle mine glade og tilfredse kunder.”

Rikke, assistent.

Udlært i 2007 i Kolding. Rikke har gennem årene taget diverse kurser i klippeteknikker samt farve. Hun som person er meget omhyggelig i det arbejde hun laver og gør intet halvt. Rikke er meget perfektionistisk og er passioneret, orienteret og altid med på hvad der sker i vores verden som frisør. 

Rikke stopper i salonen den 26 november 2021.

Jane Voksbehandler, Lash Lift, Brow lift behandler.

Jane bor i Kolding med hendes mand og deres 3 børn. Hun er uddannet frisør i 1998, men har ikke arbejdet indenfor faget i mange år. I dag ligger hendes  kompetencer et helt andet sted, da hun har uddannet sig til voks behandler – Lash Lift og Browlamination behandler. Som kunde hos Jane kommer du i trygge hænder og fuld diskretion hos en dygtig og altid glad og smilende behandler, som tager godt hånd om sine kunder med stor professionalisme.

Har du spørgsmål til din behandling eller tid kan du kontakte salonen via telefon eller mail.

Julie, Frisør assistent.

“Jeg elsker frisørfaget helt ind i knoglerne “

Julie har mere end 11 års erfaring indenfor faget, og ser en kæmpe dyd i at hygge om kunden og finde lige netop den frisure som passer til vedkommende.

Kreativiteten, et godt grin , kundekontakten og ideen om, at man som frisør, kan blive ved med, at lære. Det elsker jeg.

Julie er meget perfektionistisk og skaber altid gode relationer til de kunder som sætter sig i stolen hos hende.

Julie bor i Sdr. Stenderup, sammen med sin mand , en lille søn på 3 år og lillesøster på 6 mdr.

Julie er på barsel indtil 1. Februar. MEN er at finde enkelte dage / aftener i salonen fra den 22 november indtil februar hvorefter hun starter på fuldtid.

“Jeg har en kæmpe passion, og viden omkring hudpleje, og make-up, da jeg har arbejdet en del med det, ved siden af frisørfaget.”

Julies gode humør er altid smittende.

Julie har den 4 årige uddannelse, og udlært hos Aquahair i Vejen, tilbage i foråret 2014.

Mette , Frisør assistent.

“Et godt resultat opnåes bedst når jeg lytter til kundens behov, og prøver at imødekomme dem. Jeg er typen som kan tale med alle mennesker og tager enhver udfordring med et smil”

Mette er uddannet med den 4 årige uddannelse hos Hårrødderne i Kolding i 2010, og har arbejdet hos flere forskellige saloner i Kolding, senest hos Salon Gisela.

Hun er en pige med begge ben på jorden, som går op i at levere et godt håndværk, og være kreativ i samarbejde med kunden så i, i fællesskab når et tilfredsstillende resultat, og vejleder altid til hvordan du bedst kan få mest muligt ud af netop dit hår.

Hun bor i Kolding med sin mand Morten.

Mette er en utrolig sød og smilende pige.