Om salonen

Hos Salon Broholt er du altid garanteret en god service, et veluddannet og up-to-date personale med en 4-årig frisør uddannelse bag sig, samt klip og farve til rimelige priser. Salonen er beliggende i Sjølund tæt ved Kolding og har eksisteret siden den 13. september 2010.
I salonen vil du altid finde en stille og hyggelig atmosfære, hvor der er plads til alle og hvor du kan få lov at være dig selv og koble af fra den til tider hektiske hverdag.
Vigtigst er selvfølgeligt rådgivning, resultat og kvalitet af klip og behandling. Dette sikrer vi os med god afsat tid samt med et veluddannet, erfarent, engageret og serviceminded team.
Samtidigt har vi skabt en frisørsalon, som ikke blot handler om hår. Et besøg hos os i vores frisørsalon midt i Sjølund , handler om hele oplevelsen – velkomst, kaffe, snacks, musik, indretning, stemning, samt en hyggelig hjemlig atmosfære.
Vi stræber efter det bedste.

Malene, indehaver.

Malene er udlært frisør i Romeo og Julie i Kolding og har arbejdet i Salon Broholt siden 2010 og overtog salonen i 2015. Malene er opvokset i Kolding og bor nu i Sdr. Bjert med sin familie bestående af sin mand, tvillinge drenge og lillesøster.
“Jeg er en ærlig person, som elsker at vejlede og inspirere mine kunder, til at træffe det rigtige valg. Samtidig er jeg en meget glad og smilende udadvendt person. Jeg går meget op i at lytte til mine kunder og bidrage med min viden og kompetence, der gør et besøg hos os, til noget helt specielt. Jeg har en bred erfaring indenfor faget og følger med i tidens hår trends. Derfor deltager jeg på kurser, for at dygtiggøre mig og være opdateret på den nyeste mode. Jeg elsker det naturlige look, jeg går meget op i at lave naturlige farver / klipninger som passer til kunden. Jeg nyder at møde på arbejde hver dag og møde alle mine glade og tilfredse kunder.”

Rikke, assistent.

Udlært i 2007 ved Holk Intercoiffure i Kolding. Rikke har gennem årene taget diverse kurser i klippeteknikker samt farve. Hun som person er meget omhyggelig i det arbejde hun laver og gør intet halvt. Rikke er meget perfektionistisk og er passioneret, orienteret og altid med på hvad der sker i vores verden som frisør og skaber altid gode relationer til de kunder som sætter sig i stolen hos hende. Rikkes gode humør er altid smittende. Rikke kommer fra Christiansfeld, hvor hun bor med hendes mand og 3 drenge.