Personale

Hos Salon Broholt er du altid garanteret en god service, et veluddannet og up-to-date personale med en 4-årig frisør uddannelse bag sig, samt klip og farve til rimelige priser. Salonen er beliggende i Sjølund tæt ved Kolding og har eksisteret siden den 13. september 2010.
I salonen vil du altid finde en stille og hyggelig atmosfære, hvor der er plads til alle og hvor du kan få lov at være dig selv og koble af fra den til tider hektiske hverdag.
Vigtigst er selvfølgeligt rådgivning, resultat og kvalitet af klip og behandling. Dette sikrer vi os med god afsat tid samt med et veluddannet, erfarent, engageret og serviceminded team.

Samtidigt har vi skabt en frisørsalon, som ikke blot handler om hår. Et besøg hos os i vores frisørsalon midt i Sjølund , handler om hele oplevelsen – velkomst, kaffemenu, snacks, musik, indretning, stemning, samt en hyggelig hjemlig atmosfære.

Vi stræber efter det bedste.

Malene, indehaver.

Malene er udlært frisør i Romeo og Julie i Kolding og har arbejdet i Salon Broholt siden 2010 og overtog salonen i 2015. Malene er opvokset i Kolding og bor nu i Sdr. Bjert med sin familie bestående af sin mand, tvillinge drenge og lillesøster.

“Jeg er en ærlig person, som elsker at vejlede og inspirere mine kunder, til at træffe det rigtige valg. Samtidig er jeg en meget glad og smilende udadvendt person. Jeg nyder at kunne hygge om, og have det sjovt med mine kunder. Jeg går meget op i at lytte til mine kunder og bidrage med min viden og kompetence, der gør et besøg hos os, til noget helt specielt. Jeg har en bred erfaring indenfor faget og følger med i tidens hår trends. Derfor deltager jeg på kurser, for at dygtiggøre mig og være opdateret på den nyeste mode. Jeg elsker det naturlige look, jeg går meget op i at lave naturlige farver / klipninger som passer til kunden. Jeg nyder at møde på arbejde hver dag og møde alle mine glade og tilfredse kunder.”

Jeg elsker min salon utroligt højt ! Derfor vægter jeg meget HØJT at alle kunder skal have en god oplevelse og føle sig godt tilpas når de kommer hos os.  Samtidig er det vigtig for mig personalet har det dejligt sammen indbyrdes, da dette også er smittende på hele stemningen i salonen. 

Hos os er der plads til ALLE !

Julie, Frisør assistent.

“Jeg elsker frisørfaget helt ind i knoglerne “

Julie har mere end 11 års erfaring indenfor faget, og ser en kæmpe dyd i at hygge om kunden og finde lige netop den frisure som passer til vedkommende.

Kreativiteten, et godt grin , kundekontakten og ideen om, at man som frisør, kan blive ved med, at lære. Det elsker jeg.

Julie er meget perfektionistisk og skaber altid gode relationer til de kunder som sætter sig i stolen hos hende.

Julie bor i Sdr. Stenderup, sammen med sin mand , en lille søn på 4 år og lillesøster på 1,5 år.

“Jeg har en kæmpe passion, og viden omkring hudpleje, og make-up, da jeg har arbejdet en del med det, ved siden af frisørfaget.”

Jeg elsker at udforske farver og farveteknikker, derfor er balayage behandlinger lige mig !

Julies gode humør er altid smittende.

Julie har den 4 årige uddannelse, og udlært tilbage i foråret 2014.

Jane
Voksbehandler,
Lash Lift, Brow lamination
Massage - Hot Stone, Bambus, Wellness.
Huller i ørene.

Jane bor i Kolding med hendes børn. Hun er uddannet frisør i 1998, men har ikke arbejdet indenfor faget i mange år. I dag ligger hendes  kompetencer et helt andet sted, da hun har uddannet sig til voks behandler – Lash Lift og Brow lamination behandler. 

Derudover laver hun skønne massager samt huller i øren fra Blomdahl.

Som kunde hos Jane kommer du i trygge hænder og fuld diskretion hos en dygtig og altid glad og smilende behandler, som tager godt hånd om sine kunder med stor professionalisme.

Du kan læse mere om alle janes behandlinger under kategorien “Wellness behandlinger ” Har du spørgsmål til din behandling eller tid kan du kontakte salonen via telefon eller mail.