Personale

Hos Salon Broholt er du altid garanteret en god service, et veluddannet og up-to-date personale med en 4-årig frisør uddannelse bag sig, samt klip og farve til rimelige priser. Salonen er beliggende i Sjølund tæt ved Kolding og har eksisteret siden den 13. september 2010.
I salonen vil du altid finde en stille og hyggelig atmosfære, hvor der er plads til alle og hvor du kan få lov at være dig selv og koble af fra den til tider hektiske hverdag.
Vigtigst er selvfølgeligt rådgivning, resultat og kvalitet af klip og behandling. Dette sikrer vi os med god afsat tid samt med et veluddannet, erfarent, engageret og serviceminded team.

Samtidigt har vi skabt en frisørsalon, som ikke blot handler om hår. Et besøg hos os i vores frisørsalon midt i Sjølund , handler om hele oplevelsen – velkomst, kaffemenu, snacks, musik, indretning, stemning, samt en hyggelig hjemlig atmosfære.

Vi stræber efter det bedste.

Malene, indehaver.
Frisør assistent, Voksbehandler, Huller i ørene.

Malene er uddannet i Kolding og har haft saksen i hånden siden 2006, Malene startede i Salon Broholt i 2010 og overtog salonen i 2015. Malene har 17 års erfaring indenfor frisørfaget.

Malene er 35 år og opvokset i Kolding, hun bor nu i Sdr. Bjert med sin familie bestående af sin mand, tvillinge drenge på 9 år og lillesøster på 5 år.

“Jeg er en ærlig person, som elsker at vejlede og inspirere mine kunder, til at træffe det rigtige valg. Samtidig er jeg en meget glad og smilende udadvendt person. Jeg nyder at kunne hygge om, og have det sjovt med mine kunder. Jeg går meget op i at lytte til mine kunder og bidrage med min viden og kompetence, der gør et besøg hos os, til noget helt specielt. Jeg har en bred erfaring indenfor faget og følger med i tidens hår trends. Derfor deltager jeg på kurser, for at dygtiggøre mig og være opdateret på den nyeste mode. Jeg elsker det naturlige look, jeg går meget op i at lave naturlige farver / klipninger som passer til kunden. Jeg nyder at møde på arbejde hver dag og møde alle mine glade og tilfredse kunder.”

Jeg elsker min salon utroligt højt ! Derfor vægter jeg meget HØJT at alle kunder skal have en god oplevelse og føle sig godt tilpas når de kommer hos os.  Samtidig er det vigtig for mig personalet har det dejligt sammen indbyrdes, da dette også er smittende på hele stemningen i salonen. 

Hos os er der plads til ALLE og du møder ALTID et smil og velkommen fra os alle i salonen når du ankommer ! 

Malene står for det overordnet overblik i salonen, driften samt behandlinger i salonen.

Malene tilbyder frisør behandlinger , uddannet voksbehandler, uddannet til medicinsk ørepiercing fra Blomdahl.

Julie, Frisør assistent.

“Jeg elsker frisørfaget helt ind i knoglerne “

Julie har mere end 11 års erfaring indenfor faget, og ser en kæmpe dyd i at hygge om kunden og finde lige netop den frisure som passer til vedkommende.

Kreativiteten, et godt grin , kundekontakten og ideen om, at man som frisør, kan blive ved med, at lære. Det elsker jeg.

Julie er meget perfektionistisk og skaber altid gode relationer til de kunder som sætter sig i stolen hos hende.

Julie er 32 år og bor sammen med sin mand , sine 2 børn Cornelius på 4 år og lillesøster Kaysa på 2 år.

“Jeg har en kæmpe passion, og viden omkring hudpleje, og make-up, da jeg har arbejdet en del med det, ved siden af frisørfaget.”

Julie elsker at lave opsætninger til enhver anledning, samt store farvebehandlinger !

Julie er vores balayage specialist !

Jeg elsker at udforske farver og farveteknikker, derfor er balayage behandlinger lige mig !

Julies gode humør er altid smittende.

Julie har den 4 årige uddannelse, og udlært tilbage i foråret 2014.

Mette, Frisør assistent.

Mette er “ gift” med sin saks og er enormt engageret i sit fag.

Mette er 43 år og bor i Sdr. Bjert sammen med sine to drenge, Adam og Lucas.
Mette har mere end 21 års erfaring indenfor faget og elsker alt ved det.

“ Jeg kan enormt godt lide kundekontakten og jeg giver mig altid god tid til at lytte, og tale med kunden, så vedkommende går herfra med den bedste oplevelse og stor tilfredshed”.

Mette er oprindelig “ nordjyde” og uddannet i Aalborg tilbage i 2002. 

“ Jeg nyder også at komme på kursus og følge med tiden og nye trends, nye tiltag indenfor produkter og få en go’ snak med andre kollegaer om vores spændende fag. Som frisør bliver man aldrig helt færdigudannet og der er aldrig to dage der er ens…det er det fedeste ved vores job”.

Mette står altid klar med et stort smil og glæder sig til at tage imod dig.

Mette er at finde i salonen 3 dage i ugen.