Lash lift

Lash Lift (også kaldt ” Semi-permanent Vippe Buk”) er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde.

Lash lift-behandlingen foregår altid med lukkede øjne. Hos os påfører vi en kølende øjenmaske, der holder de nederste øjenvipper væk fra de øverste. Derefter bruger vi en vandbaseret, hudvenlig ”lim” til at sætte en silikoneform fast på dit øjenlåg, som vi forsigtigt kan trække dine naturlige øjenvipper op over, og så påfører vi forskellige væsker, der får vipperne til at forblive i en smuk bue, når vi er færdige.

Ved et LashLift løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver et flot naturligt look, med lang holdbarhed fra 6-8 uger.

De første 24 timer efter behandlingen må vipperne ikke komme i kontakt med vand, sved, sauna, makeup eller serum. Hvis det sker, risikerer man, at effekten af behandlingen forsvinder. Efter det første døgn må man gøre alt det, man plejer. Øjenvippeserum er faktisk en rigtig god idé, hvis man får lavet et vippebuk, fordi det forlænger vippernes levetid og derved kan få bukket til at holde endnu længere.

Før

Efter

Før

Efter

Før

Efter

Før

Efter

Før / Efter

Før / Efter

Før

Efter

Før

Før

Efter

Før / Efter