Næsepiercing

Før du bliver piercet

Inden næsepiercingen foretages, skal du bekræfte, at du har modtaget et skriftligt plejeråd, og at du accepterer betingelserne heri.

Betingelserne er:
• Jeg er mindst 18 år gammel. Hvis ikke, skal min værge godkende betingelserne.
• Jeg/mindreårig er helt rask og har ingen lidelser, der gør, at jeg bør undlade næsepiercing. Kontakt en læge, hvis du er usikker.
• Efter piercingen er hullet i næsen mit eget/min værges ansvar. Et ny piercet hul i næsen er et lille sår. Derfor er det vigtigt at passe ordentligt på det i helingsperioden, så det ikke bliver inficeret. Ved at følge plejerådene minimerer jeg risikoen for infektion.

Piercing med den største omsorg for din hud.

Overvejer du at få en piercing i næsen? Så er Blomdahl det oplagte valg. Vi har stor erfaring med at pierce og har gennemtænkt hele forløbet. 

Sådan foregår det – en guide

Først markeres det sted, hvor du vil have smykket, med en kirurgisk tusch. Derefter renses huden grundigt med spritservietter. Piercingen foregår med et sterilt piercingsmykke, der sidder i en steril engangsholder. Denne er specielt designet til næsen, og de dele du kommer i kontakt med, kommer direkte fra den sterile emballage.

Lige efter at du er blevet piercet, kan din næse føles varm og pulserende. Det er helt normalt og forsvinder efter et par dage. Men det er vigtigt at pleje det nye hul, så det ikke bliver inficeret. Det tager mindst fire uger for hullet at hele nok til, at du kan skifte til et andet næsesmykke. 

Med Blomdahls produkter kan vi tilbyde hudvenlige næsesmykker til alle, der får piercet deres næse. Derfor har vi valgt at arbejde med udsøgt titanium i ren medicinsk kvalitet. I de tilfælde, hvor titanium har en overfladebelægning, påføres denne kun på de dele, der ikke kommer i tæt kontakt med huden. Vores piercingsmykker til næsen er udviklet i samråd med hudlæger, så de passer til alle, også dig, der allerede er allergisk.
 
 
 

FØR

EFTER

FØR

FØR

EFTER

EFTER